Menukaart
Koude Voorgerechten | |
Rundercarpaccio Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas | 15,00 |
Gerookte zalm Met kappertjes, rode ui ringen en roomkaas | 16,50 |
Parmaham Met meloen. | 14,75 |
Noorse garnalen cocktail Met mango en cocktailsaus. | 15,00 |
Soepen | |
Tomatensoep Met room. | 7,50 |
Mosterdsoep Met garnalen of spekjes. | 7,75 |
Vissoep Gebonden soep, rijk gevuld. | 7,75 |
Uiensoep Met een stokbroodje gegratineerd met kaas. | 7,75 |
Warme voorgerechten | |
Gamba’s Gebakken met ui, knoflook en tomaat. | 12,75 |
Franse slag Ham en champignons gebakken in kruidenboter geserveerd op toast. | 12,75 |
Slakken gesudderd in kruidenboter. | 10,50 |
Gipsy chicken Krokante kipreepjes met ananas en zigeunersaus. | 11,00 |
Kippenlever Gebakken met spek, ui, champignons afgeblust met Cognac geserveerd op toast. | 15,00 |
Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-
Vleesgerechten | |
Biefstuk Resy’s Met gebakken ui, paprika en champignons met pepersaus. | 28,75 |
Tournedo Resy’s Met gebakken ui, paprika en champignons met pepersaus | 38,75 |
Mixed Grill Biefstuk, varkenshaas, kipfilet en sparerib geserveerd met knoflooksaus. | 28,75 |
Bavet (biefstuk uit de flank) Met champignons in pepersaus. | 30,75 |
Sate van varkenshaas Met pikante javaanse pindasaus. | 23,75 |
Spareribs (2 strengen) Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus. | 33,25 |
Veluwse boerenschnitzel Met gebakken spek, ui, paprika en champignons. | 23,75 |
Schnitzel Resy’s Gegratineerd met champignons en brie. | 23,75 |
Gevulde varkenshaas Gevuld met brie omwikkeld met parmaham geserveerd met champignonroomsaus. | 29,75 |
Varkenshaas Met gebakken spek, ui, paprika en champignons afgeblust met rode wijnsaus. | 28,75 |
Ribeye 250 gram Met pepersaus. | 36,25 |
Hertenbiefstuk met gebakken ui en champignons in rode wijnsaus. | 32,75 |
Visgerechten | |
Zalmfilet. met brie omwikkeld met parmaham en witte wijnsaus. | 31,75 |
Slibtong Gebakken in roomboter. | 27,25 |
Kabeljauw met gebakken mosselen en mierikswortelsaus. | 31,75 |
Roodbaarsfilet met gebakken ui, gamba’s en dillesaus. | 31,75 |
Gamba’s (ongepeld) 15 stuks Op woensdag, donderdag en vrijdag. | 25,00 |
Vegetarische gerechten | |
Tortilla mandje Gevuld met chili sin carne. | 24,25 |
Pasta Met spinazie, vegan kip, champignons, pijnboompitten en parmezaanse kaas. | 24,25 |
Groente Sate Tahoe, groente en pikante Javaanse pindasaus. | 24,25 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.
(deze kunt u kosteloos bijbestellen)
“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.
Prijswijzigingen onder voorbehoud
Wat vinden gasten van ons