Menukaart

Koude Voorgerechten

Rundercarpaccio 
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
15,00
Gerookte zalm
Met kappertjes, rode ui ringen en roomkaas
16,50
Parmaham
Met meloen.
14,75
Noorse garnalen cocktail
Met mango en cocktailsaus.
15,00

Soepen

Tomatensoep
Met room.
7,50
Mosterdsoep
Met garnalen of spekjes.
7,75
Vissoep
Gebonden soep, rijk gevuld.
7,75
Uiensoep
Met een stokbroodje gegratineerd met kaas.
7,75

Warme voorgerechten

Gamba’s
Gebakken met ui, knoflook en tomaat.
12,75
Franse slag
Ham en champignons gebakken in kruidenboter geserveerd op toast.
12,75
Slakken
gesudderd in kruidenboter.
10,50
Gipsy chicken
Krokante kipreepjes met ananas en zigeunersaus.
11,00
Kippenlever
Gebakken met spek, ui, champignons afgeblust met Cognac geserveerd op toast.
15,00


Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-

Vleesgerechten

Biefstuk Resy’s
Met gebakken ui, paprika en champignons met pepersaus.
28,75
Tournedo Resy’s
Met gebakken ui, paprika en champignons met pepersaus
38,75
Mixed Grill
Biefstuk, varkenshaas, kipfilet en sparerib geserveerd met knoflooksaus.
28,75
Bavet (biefstuk uit de flank)
Met champignons in pepersaus.
30,75
Sate van varkenshaas
Met pikante javaanse pindasaus.
23,75
Spareribs (2 strengen)
Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus.
33,25
Veluwse boerenschnitzel
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons.
23,75
Schnitzel Resy’s
Gegratineerd met champignons en brie.
23,75
Gevulde varkenshaas
Gevuld met brie omwikkeld met parmaham geserveerd met champignonroomsaus.
29,75
Varkenshaas
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons afgeblust met rode wijnsaus.
28,75 
Ribeye 250 gram
Met pepersaus.
36,25
Hertenbiefstuk
met gebakken ui en champignons in rode wijnsaus.
32,75

Visgerechten

 
Zalmfilet.
met brie omwikkeld met parmaham en witte wijnsaus.
31,75
Slibtong
Gebakken in roomboter.
27,25
Kabeljauw
met gebakken mosselen en mierikswortelsaus.
31,75
Roodbaarsfilet
met gebakken ui, gamba’s en dillesaus.
31,75
Gamba’s (ongepeld) 15 stuks
Op woensdag, donderdag en vrijdag.
25,00

Vegetarische gerechten

Tortilla mandje
Gevuld met chili sin carne.
24,25
Pasta
Met spinazie, vegan kip, champignons, pijnboompitten en parmezaanse kaas.
24,25
Groente Sate
Tahoe, groente en pikante Javaanse pindasaus.
24,25


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.

(deze kunt u kosteloos bijbestellen)

 

“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.

 


Prijswijzigingen onder voorbehoud