Menukaart
Koude Voorgerechten | |
Carpaccio van ossenhaas Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas | 13,75 |
Gerookte zalm Met kappertjes, rode ui ringen en roomkaas | 14,00 |
Parmaham Met meloen. | 11,25 |
Noorse garnalen cocktail Met mango en cocktailsaus. | 11,75 |
Soepen | |
Tomatensoep Met room. | 6,75 |
Mosterdsoep Met garnalen of spekjes. | 6,95 |
Vissoep Gebonden soep, rijk gevuld. | 7,00 |
Uiensoep Met een stokbroodje gegratineerd met kaas. | 6,95 |
Warme voorgerechten | |
Gamba’s Gebakken met ui, knoflook en tomaat. | 11,95 |
Franse slag Ham en champignons gebakken in kruidenboter geserveerd op toast. | 11,75 |
Slakken gesudderd in kruidenboter. | 8,95 |
Poire Elunda Halve peer gegratineerd met honingroom en geitenkaas. | 9,75 |
Kippenlever Gebakken met spek, ui, champignons afgeblust met Cognac geserveerd op toast. | 10,95 |
Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-
Vleesgerechten | |
Tournedos Notaris Met gebakken spek, ui en kippenlever in rode wijnsaus. | 38,75 |
Biefstuk Resy’s Met gebakken ui, paprika en champignons en pepersaus. | 26,95 |
Diamanthaas( biefstuk uit de schouder) Gegratineerd met brie en parmaham geserveerd met kersenportsaus. | 28,50 |
Mixed Grill Biefstuk, varkenshaas, kipfilet en sparerib geserveerd met knoflooksaus. | 27,75 |
Sate van varkenshaas Met pikante javaanse pindasaus. | 21,95 |
Spareribs (2 strengen) Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus. | 27,75 |
Veluwse boerenschnitzel Met gebakken spek, ui, paprika en champignons. | 22,25 |
Schnitzel Resy’s Gegratineerd met champignons en brie. | 22,25 |
Hertenbiefstuk Met gebakken spek, ui en champignons afgeblust met rodewijnsaus. | 27,50 |
Gevulde varkenshaas Gevuld met brie omwikkeld met parmaham geserveerd met champignonroomsaus. | 26,95 |
Varkenshaas Met gebakken spek, ui, paprika en champignons afgeblust met rode wijnsaus. | 26,95 |
Ribeye 250 gram Met pepersaus. | 27,95 |
Wildgerechten | |
Hertenbiefstuk met gebakken ui en champignons in rode wijnsaus. | 27,50 |
Exotisch wild trio gnoe, kangoeroe en zebra met rode portsaus. | 29,95 |
Gekonfijte eendenbout met sinaasappelroomsaus. | 26,95 |
Visgerechten | |
Zalmfilet. Gepocheerd met witte wijn, kruidenboter, soepgroente en citroen. | 26,95 |
Slibtong Gebakken in roomboter. | 25,95 |
Kabeljauw met gebakken ui, gamba’s geserveerd met witte wijnsaus. | 28,95 |
Roodbaarsfilet met dillesaus. | 27,75 |
Gamba’s (ongepeld) 15 stuks Op woensdag, donderdag en vrijdag. | 25,00 |
Vegetarische gerechten | |
Noodles Met vegan kip, taugé, paprika, peultjes, bleekselderij en shi take . | 22,75 |
Groente sate Met verschillende groente en tahoe met pikante Javaanse pindasaus. | 22,75 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.
(deze kunt u kosteloos bijbestellen)
“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.
Prijswijzigingen onder voorbehoud
Wat vinden gasten van ons