Menukaart

Koude Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
13,75
Gerookte zalm
Met kappertjes, rode ui ringen en roomkaas
14,00
Parmaham
Met meloen.
11,25
Noorse garnalen cocktail
Met mango en cocktailsaus.
11,75

Soepen

Tomatensoep
Met room.
6,75
Mosterdsoep
Met garnalen of spekjes.
6,95
Vissoep
Gebonden soep, rijk gevuld.
7,00
Uiensoep
Met een stokbroodje gegratineerd met kaas.
6,95

Warme voorgerechten

Gamba’s
Gebakken met ui, knoflook en tomaat.
11,95
Franse slag
Ham en champignons gebakken in kruidenboter geserveerd op toast.
11,75
Slakken
gesudderd in kruidenboter.
8,95
Poire Elunda
Halve peer gegratineerd met honingroom en geitenkaas.
9,75
Kippenlever
Gebakken met spek, ui, champignons afgeblust met Cognac geserveerd op toast.
10,95


Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-

Vleesgerechten

Tournedos Notaris
Met gebakken spek, ui en kippenlever in rode wijnsaus.
38,75
Biefstuk Resy’s
Met gebakken ui, paprika en champignons en pepersaus.
26,95
Diamanthaas( biefstuk uit de schouder)
Gegratineerd met brie en parmaham geserveerd met kersenportsaus.
28,50
Mixed Grill
Biefstuk, varkenshaas, kipfilet en sparerib geserveerd met knoflooksaus.
27,75
Sate van varkenshaas
Met pikante javaanse pindasaus.
21,95
Spareribs (2 strengen)
Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus.
27,75
Veluwse boerenschnitzel
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons.
22,25
Schnitzel Resy’s
Gegratineerd met champignons en brie.
22,25
Hertenbiefstuk
Met gebakken spek, ui en champignons afgeblust met rodewijnsaus.
27,50
Gevulde varkenshaas
Gevuld met brie omwikkeld met parmaham geserveerd met champignonroomsaus.
26,95
Varkenshaas
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons afgeblust met rode wijnsaus.
26,95 
Ribeye 250 gram
Met pepersaus.
27,95

Wildgerechten

 
Hertenbiefstuk
met gebakken ui en champignons in rode wijnsaus.
27,50
Exotisch wild trio
gnoe, kangoeroe en zebra met rode portsaus.
29,95
Gekonfijte eendenbout
met sinaasappelroomsaus.
26,95

Visgerechten

 
Zalmfilet.
Gepocheerd met witte wijn, kruidenboter, soepgroente en citroen.
26,95
Slibtong
Gebakken in roomboter.
25,95
Kabeljauw
met gebakken ui, gamba’s geserveerd met witte wijnsaus.
28,95
Roodbaarsfilet
met dillesaus.
27,75
Gamba’s (ongepeld) 15 stuks
Op woensdag, donderdag en vrijdag.
25,00

Vegetarische gerechten

Noodles
Met vegan kip, taugé, paprika, peultjes, bleekselderij en shi take .
22,75
Groente sate
Met verschillende groente en tahoe met pikante Javaanse pindasaus.
22,75


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.

(deze kunt u kosteloos bijbestellen)

 

“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.

 


Prijswijzigingen onder voorbehoud