Menukaart

Koude voorgerechten

Parmaham  9,25
Met meloen
Rundercarpaccio  10,25
Met pestodressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Tomatensalade 7,50
Met feta kaas, rode ui en balsamico dressing
Gerookte zalm 10,25
Met roomkaas, rode ui ringen en kappertjes
Noorse garnalen cocktail 8,25
Met cocktailsaus

Warme voorgerechten

Gypsy chicken 8,50
Krokante kipreepjes met zigeunersaus
Champignons 6,75
Gebakken met pesto
Poire Elunda 8,75
Halve peer gegratineerd met honingroom en geitenkaas
Eendenborst reepjes  9,75
Gebakken met ui en sesam afgeblust met Kikoman (sojasaus)
Franse slag  8,25
Ham en champignons gebakken in kruidenboter geserveerd op toast
Gambas 8,75
Gebakken met ui, knoflook en tomaat

Soepen

Franse mosterdsoep 5,25
Met garnalen of spekjes
Toscaanse tomatensoep  5,00
Met room
Franse uiensoep 6,50
Met een gegratineerd stokbroodje kaas


Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-

Vleesgerechten

Tournedos 26,75
Met kruidenboter
Tournedos 27,75
Met saus naar keuze*
Saté van varkenshaas 17,75
Met pittige Javaanse pindasaus
Mixed grill 19,75
Biefstuk, kipfilet, varkenshaas en spare rib met knoflooksaus
Varkenshaas 16,75
Met saus naar keuze*
Schnitzel 15,50
Naturel
Schnitzel 16,00
Met saus naar keuze*


*Keuzesauzen zijn: pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus

Vlees specialiteiten

Veluwse boeren schnitzel 18,75
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons
Schnitzel Resy’s 18,75
Gegratineerd met champignons en brie
Tournedos Resy’s 28,00
Met gebakken ui, paprika, champignons en pepersaus
Shrimpsteak 25,75
Met gebakken ui en gamba’s en warme knoflooksaus
Spare-ribs 26,75
Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus
Gevulde varkenshaas (roomkaas) 23,75
In een jasje van gerookte spek met champignonroomsaus
Ossenhaasje Resy’s 24,75
Met gebakken champignons, gegratineerd met brie
Lamsrugfilet 23,25
Met honing/thijmsaus
Kalfslever 17,50
Met gebakken spek, ui en appel

Visgerechten

Zalmfilet 17,75
Gebakken, geserveerd met kreeftensaus
Gamba’s 18,25
Gebakken met ui, knoflook geserveerd met cocktailsaus
Slibtongetjes 21,75
Gebakken in roomboter

Vis specialiteiten

Kabeljauwfilet 22,50
Gegratineerd met laurier, prei, tomaat en brie
Zalmfilet 19,75
Gepocheerd met pesto, soepgroente en witte wijn
Zalmfilet met Parmaham 21,50
Geserveerd met witte wijnsaus

Vegetarisch

Tortilla mandje 15,75
Gevuld met groente ratatouille en pepersaus
Groente spies 15,75
Met tahoe en pikante pindasaus
Tagliatelle 15,75
Met spinazie, blauwschimmelkaas en gemengde noten


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.

( deze kunt u kosteloos bijbestellen)

“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.

Nagerechten

Crème brûlée 4,50
Pudding op basis van melk, eierdooier en karamel
Warme chocolade cake 5,75
Gevuld met chocolade fondant
Karamel-ijs 6,25
Met karamelsaus, stukjes karamel en slagroom
Vruchtensorbet 6,75
Vanille-ijs, aardbeienijs, vruchten en slagroom
Vanille-ijs 6,75
Met warme kersen en slagroom
Dame blanche 6,75
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Coupe “Resy’s” 7,25
Vanille-ijs met advocaat, chocoladesaus, gebrande amandelen en slagroom
Kinderijsje 5,75

Prijswijzigingen onder voorbehoud