Menukaart

Voorgerechten

Gevulde vissoep  6,75
Mosterdsoep  6,00
Met spekjes of garnalen
Kippenlever 9,00
Gebakken met spek, ui en champignons geserveerd op toast
Zebrabiefstukreepjes 12,00
Gebakken met ui, paprika en champignons afgeblust met Kikoman ( Japanse sojasaus)
Carpaccio van ossenhaas 12,00
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Gamba’s 9,00
Gebakken met ui, knoflook en tomaat
Franse slag9,00
Ham en champignons gebakken in kruidenboter, geserveerd op toast
Gerookte zalm11,00
Met roomkaas, rode ui ringen en kappertjes
Noorse garnalen cocktail9,00
Met cocktailsaus


Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-

Hoofdgerechten

Mixed grill 21,50
Kipfilet, varkenshaas, biefstuk en spare rib met knoflooksaus
Spare ribs 26,75
Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus
Veluwse boerenschnitzel 19,75
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons
Schnitzel Resy’s 19,75
Gegratineerd met champignons en brie
Tournedos Resy’s 29,50
Met gebakken ui, paprika, champignons en pepersaus
Tournedos Notaris 30,50
Met gebakken spek, ui en kippenlever afgeblust met rode wijn saus
Ossenhaas Resy’s 25,00
Gegratineerd met champignons en brie
Sate van varkenshaas 19,00
Met Javaanse pinkante pindasaus
Varkenshaas met saus naar keuze 19,00
Pepersaus of champignonsaus of stroganoffsaus
Rib eye (circa 250 gram) 23,50
Geserveerd met blauw schimmelkaas saus
Zalmfilet 24,50
Gegratineerd met pesto en brie.
Victoriabaarsfilet 25,00
Met gebakken ui, gamba’s en mosterdsaus.
Tortilla mandje (vegetarisch) 17,00
Gevuld met groente ratatouille en pepersaus
Kikkererwtencurry (vegetarisch) 17,00
Met tahoe, paprika, prei, bloemkool en rijst


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.

( deze kunt u kosteloos bijbestellen)

“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.

 

Prijswijzigingen onder voorbehoud