Menukaart

Voorgerechten

Soeptrio  6,50

Gypsy Chicken 6,00
Krokante kopreepjes met tropische chilisaus
Champignonkoppen 9,00
Gevuld met ui, paprika en kruidenboter
kangoeroebiefstukreepjes 11,25
Gebakken met ui, paprika, champignons en peultjes afgeblust met sojasaus
Carpaccio van ossenhaas 12,00
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Gamba’s 9,00
Gebakken met ui, knoflook en tomaat
Mosselen 9,00
Gebakken met ui en champignons gegratineerd met brie
Gerookte zalm 11,00
Met roomkaas, rode ui ringen en kappertjes
Sate van ossenhaas 12,50
Met ketjapsaus en roedjak

Parmaham 9,75
Met meloen


Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht en mee eten van de bijgerechten, dan rekenen wij een meerprijs van € 5,-

Hoofdgerechten

Mixed grill 21,50
Kipfilet, varkenshaas, biefstuk en spare rib met knoflooksaus
Spare ribs 26,75
Zoet, zoet/gekruid, hot of extra hot gemarineerd met knoflooksaus
Veluwse boerenschnitzel 19,75
Met gebakken spek, ui, paprika en champignons
Schnitzel Resy’s 19,75
Gegratineerd met champignons en brie
Tournedos Resy’s 29,50
Met gebakken ui, paprika, champignons en pepersaus
Ossenhaas Resy’s 25,00
Gegratineerd met champignons en brie
Sate van varkenshaas 19,00
Met Javaanse pinkante pindasaus
Bavette 24,50
Met champignons in pepersaus

Hertenbiefstuk 25,75
met gebakken spek en ui afgeblust met rode portsaus

Elandbiefstuk 27,00
met gebakken ui en champignons afgeblust met rode wijnsaus
Zalmfilet 25,75
Gebakken met gamba’s en pestosaus.
Sliptong 24,50
In roomboter gebakken.
Pasta pesto (vegetarisch) 17,00
Tagiatelle met pesto, doperwten, champignons en gemengde noten
Kikkererwtencurry (vegetarisch) 17,00
Met tahoe, paprika, prei, bloemkool en rijst


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 warme groenten, 2 aardappelgarnituren en 2 verse salades.

( deze kunt u kosteloos bijbestellen)

“Heeft u een allergie? Meld het ons”
In overleg met de keuken maken wij de gerechten aangepast op uw allergie.

 

Prijswijzigingen onder voorbehoud