Lekkere smoothies maken

Lekkere smoothies maken

Wil je graag gezonder doen maar weet je niet zo goed hoe? Veel meer mensen hebben hier last van. Het is misschien moeilijk om in je eigen drukke leven nog de zin op te brengen om erg gezond te eten en dit eten dan ook daadwerkelijk te gaan maken. Er is ook zeker een optie om smoothies online te bestellen, alleen je kunt er dan wel rekening mee houden dat je veel geld kwijt gaat zijn. Als je gaat bestellen kies je natuurlijk wel voor gemak, en dat is fijn voor ieder die een erg druk leven heeft. Het is handig om voor jezelf te bedenken of je een detox wil aangaan of gewoon een gezondere leefstijl. Bij een detox is het handig om je eten de dagen voordat je begint af te gaan bouwen. Je drink dan ongeveer vier sappen of smoothies, en eet in de avond iets van soep of salade. Dit kan erg heftig zijn, dus als je een lichamelijk intensieve baan hebt is een detox waarschijnlijk geen goed idee.

 

Dus een paar tips voor mensen die niet willen gaan detoxen, maar wel gezonder willen gaan leven:

  • Logisch, maar: beweeg genoeg. Let maar op, als je een week elke dag voldoende beweging neemt merk je binnen no-time al een groot verschil. 
  • Naar plekken gaan waar de lucht écht schoon is. Bijvoorbeeld het bos.
  • Je kan gaan denken aan tweedehands kleding dragen, maar misschien ben je daar niet zo’n fan van. Toch is het wel erg goed voor het milieu.
  • Probeer minder suiker te eten, en onbewerkte producten te kopen. Probeer voor de verandering een keer echt vers te koken. 
  • Groentesap drinken is sowieso erg goed, als je een juicer hebt kun je van verschillende groentes een sap maken. 

 

Misschien klinkt het nu allemaal een beetje overdreven, maar als je meer bewust bezig gaat zijn met je voeding en het patroon waarin je beweegt, zul je merken dat je gemoedstoestand omhoog zal gaan. Als je het niet in je eentje ziet zitten, kan je altijd aan vrienden of je gezin vragen of ze met je mee willen doen. Dat maakt het al een stuk makkelijker.